Les activitats a la comarca de Matarranya no paren! En aquesta ocasió, el mateix cap de setmana que es celebrava la tecnificació de patinatge artístic (25 i 26 de septembre), la població d’Arenys de Lledó va acollir una exhibició de downhill en patins, longboard i lush a càrrec de diferents patinadors vinguts d’arreu del país.

Durant la jornada del dissabte i diumenge, més de 100 espectadors de totes les edats van poder gaudir d’unes quinze baixades dels dotze esportistes practicants de la disciplina, vinguts per primera vegada a la comarca de Matarranya.

El circuit, controlat en cada punt estratègic per voluntaris del poble, comptava amb una baixada d’aproximadament un quilòmetre de llarg, en la qual els riders aconseguien velocitats punta d’uns 65 Km/h, una passada! A més, tot aquest espectacle va ser narrat per en Marc Escoda, un dels esportistes més reconeguts en l’escena mundial d’aquest esport.

En aquesta ocasió, creiem que el públic i els esportistes van gaudir d’un bon espectacle. Per això, volem agrair a l’ajuntament d’Arenys de Lledó l’oportunitat que ens ha donat per a poder viure un show com aquest, a en Paco i la Carme de La Contrada, per haver posat les facilitats i ajuts necessaris per a que l’esdeveniment sortís rodat, i finalment, a tots els esportistes que han vingut a l’esdeveniment per a fer vibrar al poble d’aquesta manera. Moltíssimes gràcies i ens veiem a la pròxima!