Després de l’èxit en l’exhibició i masterclass de Scooter realitzada durant el mes de juliol, l’ajuntament de Valderrobres ens va demanar una altre activitat per a realitzar en el seu meravellós skatepark. Per aquest motiu, durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre es va realitzar el primer campus de skateboard a càrrec de n’Oriol Gou (professor de l’escola Skatia).

Durant el cap de setmana es van realitzar tres sessions on els 13 participants d’entre set i tretze anys van poder aprendre les tècniques i habilitats necessaries per a poder controlar una taula de skate i poder utilitzar amb seguretat els mòduls que presenta el skatepark d’aquesta localitat.

A més, durant la jornada del diumenge i amb la col·laboració dels pares dels alumnes, es va realitzar una sortida al carrer per a poder utilitzar el skate com una eina de desplaçament. D’aquesta manera, els participants van poder aprendre com afrontar alguns dels obstacles que presenten les vies públiques i, sobretot, van aprendre a conviure i respectar als peatons.

Novament, volem agrair a l’ajuntament de Valderrobres la confiança dipositada en nosaltres i a l’escola Skatia de Barcelona per a proporcionar als millors professionals per a poder dur a terme l’activitat. Fins la propera!