El passat diumenge 12 de desembre, DJ Gestió i Esport va ser present en l’organtzació de dos esdeveniments del món del Pàdbol: el primer, el Torneig Chevy’s Restobar Padbol de Nadal i, el segon, la Final del Campionat de Catalunya en categoria Professional. Ambdós, celebrats en les instal·lacions Padbol Promosportive a l’Hospitalet de Llobregat.

El padbol és un esport en creixement que barreja dos dels esports més practicats al territori (el futbol i el pàdel) el qual es juga en una pista similar a la de pàdel amb una pilota de futbol.

En el primer torneig hi van ser presents quatre grans equips catalans: el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Girona FC i el Gimnàstic de Tarragona els quals van lluitar per endurse’n la victòria. En el segon torneig, es van enfrontar la parella Iniesta-Roman contra la parella Santiago-Asensio on el primer duet (Iniesta-Roman), després de tres sets, se’n van endur la copa.

Ha estat un torneig vibrant en el qual hem pogut gaudir d’allò més! Volem donar les gràcies a l’entitat Padbol de Catalunya per la oportunitat donada  i felicitar a Chevy’s Restobar per a la bona organització. Per finalitzar, a vosaltres lectors, no us perdeu la restransmissió dels partits durant aquestes dates nadalenques per el canal Esport 3.