És el moment dels adults! Fins ara totes les activitats que havíem organitzat tenien un enfocament per a la canalla. Per aquest motiu, vam pensar que seria una bona opció oferir algun entreteniment per als adults. Doncs així va ser, durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre, coincidint amb el campus de skateboard, vam organitzar un circuit de pàdel utilitzant les pistes de Calaceite, La Fresneda i Valderrobres.

La competició va comptar amb un total de 24 parelles vingudes des de localitats properes a les pistes però també va cridar l’atenció a participants de Castelldefels, Mataró o Rubí. Aquestes parelles es van distribuir en 3 divisons: 3ª i 4ª femenina (amb un total de 8 parelles), 4ª masculina (amb un total de 6 parelles) i 3ª masculina (amb un total de 10 parelles).

Durant la jornada del dissabte es va disputar una fase inicial utilitzant el sistema Round Robin on totes les parelles van jugar contra totes garantint així un mínim de 3 partits per a cada participant. Posteriorment, durant la jornada del diumenge, es van produir els enfrontaments de les semifinals i les finals de cada categoria.

Gràcies als nostres patrocinadors, els guanyadors de cada categoria van poder gaudir d’alguns premis tals com ampolles de vi, garrafes d’oli o uns suculents pernils de la terra.

El temps ens va acompanyar i realment estem molt contents del circuit de pàdel que vam poder organitzar en aquestes localitats de Matarranya. Per això, volem agrair als tres ajuntaments que van cedir les seves pistes: Calaceite, La Fresneda i Valderrobres. També agraïr als nostres patrocinadors per als magnífics obsequis que ens van oferir pels guanyadors.