Última activitat del 2021 a les terres de Matarranya! Durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre ens traslladem  al municipi de Calaceite aprofitant la pista de gel que han instal·lat en el poliesportiu municipal. En aquesta ocasió ens acompanya la Celia Robledo Gómez (expatinadora i entrenadora de patinatge sobre gel).

Durant les activitats programades pel cap de setmana, hi van assistir al voltant de 30 patinadors i patinadores en edat escolar distribuits en dos grups (infantil-primaria i secundària) que van aprendre les tècniques bàsiques del patinatge sobre gel. 

La Celia, acostumada a realitzar activitats d’aquestes, va comentar les bones impresions i els ràpids progressos que havien mostrat els grups, tot i que el material de la pista (sintètic) no era el més idoni per a desenvolupar correctament les tècniques. També va comentar, que donades les circumstàncies meteorològiques de la regió, seria relativament senzill poder instalar una pista de gel artificial en els pròxims anys.

Estem molt contents de com tanquem aquesta primera temporada a la comarca. Gràcies a tots els ajuntaments, hem pogut realitzar diferents activitats novedoses i úniques per als habitants de la regió. En aquesta ocasió, volem agrair a l’ajuntament de Calaceite per a la seva iniciativa i a la Cèlia per la seva predisposició i per ser tan bona professional.

MOLTES GRÀCIES MATARRANYA, ESPEREM REPETIR L’ANY QUE VE!