L’últim cap de setmana del 24, 25 i 26 de septembre es va celebrar en el poliesportiu de la localitat de Cretas (Matarranya, Terol), el primer Campus de Tecnificació de patinatge artístic i dansa a càrrec de n’Òscar Molins (entrenador nacional de patinatge artístic) i la Nadia López (coreògrafa i monitora de dansa). L’activitat va acollir un total de 37 patinadores procedents de diferents localitats properes a Cretes però també va cridar l’atenció a un conjunt de patinadores d’altres punts del territori com Alcañiz, Tarragona, Lleida i les Illes Balears.

La benvinguda de totes les patinadores es va produir, tal i com estava programat, el divendres 24 per la tarda. En aquell moment, les esportistes es van dividir en dos grups, que es van mantenir durant tota l’estada, per a poder desenvolupar amb major facilitat les lliçons de dansa i patinatge.

Durant el cap de setmana, tant dissabte matí i tarda com diumenge matí, es va seguir el mateix patró de dinàmiques, primerament es va realitzar un escalfament global per a fomentar la cohesió del grup i posteriorment es van anar alternant les activitats de tecnificació de patinatge amb les sessions d’elasticitat, preparació físca i interpretació.

Finalment, a última hora del matí de diumenge, les participants van realitzar una coreografia conjunta, amb presència del públic, amb aquells nous elements artístics i tècnics que havien après durant l’estada.

Des de DJ Gestió i Esport, estem molt contents d’haver pogut realitzar aquest esdeveniment a la ciutat de Cretes i les seves magnífiques instalacions. Per aquest motiu volem agrair, a l’Ajuntament de Cretas per la confiança donada, a l’alberg de Cretas per la seva magnífica atenció i tracte, i evidentment, a l’Òscar i la Nadia per la gran feina feta. Ens veiem, en el pròxim esdeveniment!