L’últim cap de setmana del 17 i 18 de Juliol es va celebrar al skatepark de la ciutat de Valderrobres (Matarranya, Terol) una exhibició i una masterclass de scooter protagonitzada per en Dante Hutchinson (Gran Bretanya), Kacper Szylowski i Adri “ruso” Navarro de la selecció catalana de Scooter.

L’activitat es va desenvolupar en tres sessions, dos el dissabte 17 (matí i tarda) i una tercera el diumenge 18 pel matí. El plantejament general va ser el d’alternar la docència (masterclass) amb exhibicions dels tres riders/monitors.

Durant la primera jornada del dissabte, es van utilitzar obstacles d’un Kid Park que es van portar expressament i es van instalar en la part posterior del skatepark. Els alumnes assistents van poder practicar diferents trucs, assistits pels tres monitors que van anar corregint les postures dels practicants del patinet.

A la jornada del diumenge, ja no es va utilitzar el Kid Park, tots els assistents van mostrar les seves habilitats i destreses sobre els obstacles del skatepark, prova de la gran millora dels seus coneixements i asimilació dels consells rebuts.

A més, aproximadament cada vint o vint-i-cinc minuts, es donava un petit descans als alumnes en el qual els monitors aprofitaven per a realitzar exhibicions i executar diferents trucs, molts d’ells utilitzats en les competicions en les que participen. L’espectacle d’aquests riders va ser seguit per un nombrós públic, majoritàriament familiars dels assistents.

Per finalitzar, estem molt contents d’aquest primer contacte amb la comarca de Matarranya a la qual hem pogut oferir una activitat novedosa i de molt alt nivell. Esperem poder repetir en breus!