Durant la setmana del 20 al 24 de Juliol es va dur a terme a la municipalitat de La Portellada (Matarranya, Terol) el primer campus de patinatge en linia del poble. L’activitat va ser conduïda per Aleix Julià, entrenador del Club GFS, amb el suport de l’Aurea Julià (monitora de temps lliure) i Lara Celma (monitora en pràctiques).

L’activitat va començar dimarts dia 20 amb unes primeres activitats per a conèixer les dotze noies que van participar a l’activitat. Posteriorment, va arribar el moment de calçar-se els patins i realitzar alguns circuits d’habilitats i jocs per reconèixer el nivell de les assistents i, evidentment, no van decepcionar: nivell altíssim que permetia treure el millor rendiment dels coneixements dels monitors.

Durant els dies següents la dinàmica que es va seguir era molt semblant. Primerament, una primera mitja hora o tres quarts amb exercicis d’activació i jocs sense patins. A continuació, les participants es posaven els patins als peus i es realitzaven diferents jocs en moviment. Cap a les 10:45-11:00 arribava l’esmorzar: entrepà, fruita i aigua. Amb les piles carregades, era el moment d’aprendre diferents tècniques de patinatge com girs, salts, frenades, equilibris, etc. Finalment, mitja hora abans de finalitzar la jornada, era el moment de treure’s els patins, realitzar estiraments i uns quants jocs de relaxació.

L’últim dia, el dissabte, les participants del campus van realitzar una exhibició a les 12 del migdia on hi van entrar els pares, mares i familiars per a veure tot allò que les patinadores havien après. A més, per a finalitzar l’actuació, es va muntar un circuit d’obstacles amb una petita competició entre elles amb la que s’ho van passar d’allò més bé.

Novament, estem molt contents amb aquesta segona activitat que hem portat a la comarca de Matarranya. Volem agraïr la disposició de La Portellada i la seva alcaldessa Glòria Serrat que ens ha rebut en tot moment amb els braços ben oberts. Esperem poder tornar aviat!