El passat mes de març em vaig desplaçar a la comunitat autònoma d’Aragó per a fer una primera visita a la regió de Matarraña. El motiu de la visita va ser la possibilitat de realitzar esdeveniments a la regió per a l’any 2021 i potser també durant els anys pròxims. Durant aquesta visita vaig comptar amb la presència d’en Josep Maria Santos, un molt bon amic però també un molt bon professional dins de l’àmbit de l’organització i gestió esportiva. La veritat és que la regió ens va agradar molt i vam tornar a casa amb molt bones sensacions i un grapat d’idees a comentar.

Aquest passat dijous 8 d’abril, divendres 9 d’abril i dissabte 10 d’abril vaig realitzar una segona visita acompanyada, novament, d’en Josep Maria Santos però també d’alguns tècnics especialitzats per a valorar les opcions que hi havia a cada un dels pobles de la regió. Els pobles que vam visitar van ser els següents: Beceite, Calaceite, Cretas, La Fresneda, La Portellada, Valderrobres i Valljunquera. En tots ells ens vam reunir amb els alcaldes i regidors d’esports per a valorar aquelles activitats que els hi ofeririem: campus de patinatge, skateboarding i scooter, campus de dansa, exhibicions, activitats lúdiques, etc.

L’estada va acabar amb una reunió conjunta per a comentar les sensacions que vam tenir en les dues visites, plantejar una proposta ferma d’activitats i dates i comentar algun projecte més enllà de 2021 que se’ns ha acudit. De moment no us en podem dir res més 😉

Volem agrair a la regió la oportunitat que ens ha donat i també a la Carme i en Paco de la casa rural La Contrada qui ens va acollir amb molt de gust i que aprofito per recomenar aquesta estada rural preciosa.